Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо нямам прекъсвач?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо нямам прекъсвач?

Колеги, колата е от подписа.
    Реших да пробвам все пак къде ми е прекъсвача. Карах я няколко пъти в червеното, но така и не го чух.
    След, което закачих ФЕС-а и я изрязох яката... е направих 8150 оборота (по ФЕС) и една идея след 8000 по оборотомер (само за пробата).
    Уви, не ми удари прекъсвач никъде, а искам да имам!

Имате ли идея що нямам, и аджеба кой може да ми го "включи", ако мога така да се изразя
    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

най-вероятно имаш заигравка със софтуера
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хората пари дават да нямат, ти искаш да имаш
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        Хората пари дават да нямат, ти искаш да имаш
        Да бе
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колата с газова ли е?
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Братле, тунингован си. Я виж на ФЕС МАКС. РЕЖИМ НА ДВИГАТЕЛЯ каква цифричка ти показва
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Първо, не си казал каква е колата - нали се сещаш, че по времето на карбураторните впръскващи системи... Както и да е, все пак казваш, че си закачал компютър към колата - явно не е с карбуратор...
              Това "8150 оборота" ми изглежда като да те е било страх да натиснеш педала както си трябва...
              Като искаш да видиш прекъсвач, натискаш педала до долу на свободна и чакаш 4-5 секунди на собствен риск - или ще удари 2-3 прекъсвача, или ще счупи някой клапан (ако се окаже, че наистина си тунингован с махнат прекъсвач)...

edit: Съжалявам, моя грешка, не видях, че пише "Колата е от подписа".
              Нещо ми се върти 7200 оборота по принцип, но е много вероятно да бъркам. При всички случаи мисля, че макс към 8200 трябва да е ударила, иначе...
              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 15:10.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Първо, не си казал каква е колата - нали се сещаш, че по времето на карбураторните впръскващи системи... Както и да е, все пак казваш, че си закачал компютър към колата - явно не е с карбуратор...
                Това "8150 оборота" ми изглежда като да те е било страх да натиснеш педала както си трябва...
                Като искаш да видиш прекъсвач, натискаш педала до долу на свободна и чакаш 4-5 секунди на собствен риск - или ще удари 2-3 прекъсвача, или ще счупи някой клапан (ако се окаже, че наистина си тунингован с махнат прекъсвач)...
                Колата от подписа!!!
                Тези коли нямат механичен прекъсвач, а прекъсвач софтуерен по обороти. 1.8TS '01(моята) след около 7000 оборота не бачка - забива. Бобо да каже кога им "свършва" картата точно. А има и доста ремападжии тук - те да споделят
                Last edited by NightRider; d.m.y г., 09:01. Основание: допълнение
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

На 7200 е сток. Явно при колегата или са го спрели или са го вдигнали много над 8000. Не добре. До 7500 трябва да е макс. На горе е опасно. Това може да се коригира разбира се. Колегата ако иска може да ми се обади на лично.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    На 7200 е сток. Явно при колегата или са го спрели или са го вдигнали много над 8000. Не добре. До 7500 трябва да е макс. На горе е опасно. Това може да се коригира разбира се. Колегата ако иска може да ми се обади на лично.
                    А, те това е истината.
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Съгласен напълно, над 7500 няма смисъл, и доста пъти този изключвател ме е спасявал от основен ремонт, случва се на гонка да се загледаш в огледалото да видиш до къде е съперника и докато се усетя бия 2-3 изключвателя, е ако го нямам определно ще стане лютеница. Съветвам колегата без прекъсвача да се свърже с oem той ще му асистира
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                        ...случва се на гонка да се загледаш в огледалото да видиш до къде е съперника и докато се усетя бия 2-3 изключвателя...
                        Демек излиза, че по-добре е да гледаш "съперника" през предното стъкло за да не си отвличаш вниманието...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Демек излиза, че по-добре е да гледаш "съперника" през предното стъкло за да не си отвличаш вниманието...
                          И за да не пристигнеш на репатрак с прокъсан джоб
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Не ми харесва да нямам прекъсвач, определено .
                            Иначе, колегата нагоре дето пита дали имам газова - не нямам. И дето ме било страх да натисна до ламарината за да видя кога ще удари - ами не ме беше страх, натиснах я... бая газ и раздадох, ама като видях че отива след 8000 и пуснах! И да има прекъсвач след това, за какъв чеп ми е, и без това след 7500 мисля че е руска рулетка вече!
                            Сега ще пиша едно ЛС на колегата OEM, че така не си е работа.
                            Иначе незнам що са го махнали... то големия тунинг да нямаш прекъсвач. Мисля, че 7200 оборота са ми достатъчни!
                            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              Не ми харесва да нямам прекъсвач, определено .
                              Иначе, колегата нагоре дето пита дали имам газова - не нямам. И дето ме било страх да натисна до ламарината за да видя кога ще удари - ами не ме беше страх, натиснах я... бая газ и раздадох, ама като видях че отива след 8000 и пуснах! И да има прекъсвач след това, за какъв чеп ми е, и без това след 7500 мисля че е руска рулетка вече!
                              Сега ще пиша едно ЛС на колегата OEM, че така не си е работа.
                              Иначе незнам що са го махнали... то големия тунинг да нямаш прекъсвач. Мисля, че 7200 оборота са ми достатъчни!
                              Бягай до Oem. Ако има луканки - викай
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Working...
                              X